• Nega obraza

Nega obraza

NAJ VAŠ OBRAZ ZASIJE

Obraza ne moremo skriti, zato je toliko bolj pomembno, da ste zadovoljni z njim in vašo podobo v ogledalu. Zato svoj obraz prepustite profesionalni kozmetičarki z večletnimi izkušnjami, ki bo postopek nege vsakič posebej prilagodila potrebam vaše kože in s tem bo učinek vaše nege še povečan. Vsako nego lahko dopolnimo z globinskim čiščenjem, diamantnim pilingom, ultrazvokom, sproščujočo masažo, z oblikovanjem in barvanjem obrvi, trepalnic,…. V salonu se izvajajo tudi nege primerne za najstniško kožo.

V našem salonu uporabljamo profesionalno nemško kozmetiko Babor, vodilno na trgu kozmetične industrije v Nemčiji, in ki velja za visoko precizno kozmetiko, oblikovano po strogih nemških standardih kakovosti. Vsi proizvodi v zbirki kozmetike BABOR vsebujejo dragocene sestavin naravnega izvora in s tem zagotavljajo visoko kakovost sestavin, ki so proizvedena v Babor laboratorijih – da hranijo in pomladijo vašo kožo.

Cilj kozmetike DOCTOR BABOR  je potrošnikom ponuditi visoko kvalitetne kozmetične izdelke, ki bodo rešili njihove težave s kožo in jim tako pomagali doseči zavidljive rezultate.