• Nega obraza

ULTRAZVOČNI ČISTILEC KOŽE je naprava za globinsko čiščenje kože, katera poleg čiščenja še zgladi kožne gube, odpravlja videz ”utrujene kože”, izboljša prekrvavitev v koži, osveži kožo in odstranjuje odmrlo kožno tkivo s površine kože, kar je pomembno za regeneracijo naše kože Poleg tega odstranjuje ogrce in očisti kožne pore. Prav tako zoži pore in nežno stimulira kožo, da proizvede več kolagena in elastina. Tako gube kot izrazne linije se zmanjšajo. Ultrazvočno globinsko čiščenje je odlična rešitev za vse z nizkim pragom bolečine. Ploskev, s katero se izvaja globinsko čiščenje vibrira, kar izpihuje pore brez neprijetnega stiskanja.

DIAMANTNI PILING  je postopek mikrodermabrazije, ki z diamantnimi konicami ter vakuumom, omogoča postopno, nežno in neinvazivno luščenje kože, pospeši mikrocirkulacijo in s tem regeneracijo kože. Metoda združuje sočasno čiščenje in luščenje kože ter odstranjevanje ogrcev. Povrhnjica postane gladka in dovzetna za sprejem aktivnih substanc, ki jih na kožo nanašamo ob negi.  Diamantni piling priporočamo za: vse tipe kože za svež, mladosten videz, kože s slabim tonusom, nečiste kože, kože z razširjenimi porami, proti staranju kože, strije, brazgotine, hiperpigmentacije.  Po posegu dosežemo zmanjšanje nežnih in plitkih gub, koža je obnovljena, zmanjšajo se pore, zmehčamo brazgotine.

ULTRAZVOK obraza nam omogoča, da v kožo vnašamo nujno potrebne snovi. Sama terapija z ultrazvokom je namenjena globinskemu vlaženju in hranjenju kože, deluje proti drobnim gubam, pomaga pri razbarvanju kože, izboljšujemo videz”utrujene kože”, posebej primerna pa je za zelo suho, problematično kožo. Pomaga pri topitvi hipodermične maščobe, pospešuje absorpcijo in povzroča izločanje odvečne vode in maščobe, izboljšuje izgled solznih vrečk in podočnjakov. Terapijo z ultrazvokom lahko uporabimo kot samostojno ali kot nadgradnjo pri drugih postopkih nege obraza in telesa.

TOPLO HLADNA TERAPIJA sprosti mišice in kožo s prijetno masažo. S hladnim delom sonde se zožijo pore in kapilare, koža se pomiri. S toplim delom sonde pa kožo pripravimo za globinsko čiščenje ali vnašanje aktivno delujočih izdelkov v globje plasti kože.

© Copyright - Salon Jan's