• Nega obraza

FRANKCIONIRANA RADIOFREKVENCA
je najnovejša tehnologija, ki omogoča izboljšanje stanja kože na posebej izpostavljenih področjih kot so: obraz, vrat, podbradek, hrbtna stran dlani. S frakcionirano radiofrekvenco se sproži fibroplazija, to je postopek, v katerem telo tvori novo vlaknato tkivo in spodbuja proizvodnjo kolagena, zaradi česar kolagenska vlakna postanejo krajša in bolj napeta. Poveča se elastičnost kože in ohlapna, povešena koža se zategne, rezultat je vidno bolj napeta koža z zglajenimi linijami in gubami. Učinki so vidni takoj po postopku, v naslednjih tednih pa se kot posledica nastajanja novega kolagena še samo potencirajo. Frakcionirana Radiofrekveca torej uspešno rešuje problem ohlapne kože, saj jo učvrsti in napne, zelo je učinkovita pri oblikovanju obraza, vratu, obnavlja kožo, in izboljša tonus kože. Postopek z frakcionirano radiofrekvenco je neinvaziven, ne zahteva rehabilitacije in ne vpliva na delavne sposobnosti. Po končani terapiji se lahko pojavi le začasna rdečica, občutek žarenja oz. topline, ki pa izgine v nekaj minutah do nekaj ur po končani terapiji. Za dosego dolgotrajnih rezultatov se priporoča izvedba vsaj 4 zaporednih terapij. Ob močnejši prizadetosti kože in srednje do močneje izraženih gubah pa od 6-8 terapij.

ULTRAZVOČNI ČISTILEC KOŽE je naprava za globinsko čiščenje kože, katera poleg čiščenja še zgladi kožne gube, odpravlja videz ”utrujene kože”, izboljša prekrvavitev v koži, osveži kožo in odstranjuje odmrlo kožno tkivo s površine kože, kar je pomembno za regeneracijo naše kože Poleg tega odstranjuje ogrce in očisti kožne pore. Prav tako zoži pore in nežno stimulira kožo, da proizvede več kolagena in elastina. Tako gube kot izrazne linije se zmanjšajo. Ultrazvočno globinsko čiščenje je odlična rešitev za vse z nizkim pragom bolečine. Ploskev, s katero se izvaja globinsko čiščenje vibrira, kar izpihuje pore brez neprijetnega stiskanja.

DIAMANTNI PILING  je postopek mikrodermabrazije, ki z diamantnimi konicami ter vakuumom, omogoča postopno, nežno in neinvazivno luščenje kože, pospeši mikrocirkulacijo in s tem regeneracijo kože. Metoda združuje sočasno čiščenje in luščenje kože ter odstranjevanje ogrcev. Povrhnjica postane gladka in dovzetna za sprejem aktivnih substanc, ki jih na kožo nanašamo ob negi.  Diamantni piling priporočamo za: vse tipe kože za svež, mladosten videz, kože s slabim tonusom, nečiste kože, kože z razširjenimi porami, proti staranju kože, strije, brazgotine, hiperpigmentacije.  Po posegu dosežemo zmanjšanje nežnih in plitkih gub, koža je obnovljena, zmanjšajo se pore, zmehčamo brazgotine.

ULTRAZVOK obraza nam omogoča, da v kožo vnašamo nujno potrebne snovi. Sama terapija z ultrazvokom je namenjena globinskemu vlaženju in hranjenju kože, deluje proti drobnim gubam, pomaga pri razbarvanju kože, izboljšujemo videz”utrujene kože”, posebej primerna pa je za zelo suho, problematično kožo. Pomaga pri topitvi hipodermične maščobe, pospešuje absorpcijo in povzroča izločanje odvečne vode in maščobe, izboljšuje izgled solznih vrečk in podočnjakov. Terapijo z ultrazvokom lahko uporabimo kot samostojno ali kot nadgradnjo pri drugih postopkih nege obraza in telesa.

TOPLO HLADNA TERAPIJA sprosti mišice in kožo s prijetno masažo. S hladnim delom sonde se zožijo pore in kapilare, koža se pomiri. S toplim delom sonde pa kožo pripravimo za globinsko čiščenje ali vnašanje aktivno delujočih izdelkov v globje plasti kože.