• Masaže

Klasična masaža gre za preplet različnih masažnih tehnik. Z njimi vplivamo na izboljšanje pretoka limfe in krvi, povečanje prekrvavljenosti skeletnih mišic in sklepov ter izboljšanje presnove in posledično pospešeno odvajanje vode. Sklepi postanejo bolj gibljivi, otekline se zmanjšajo. Masaža odpravlja stres in napetost ter posledično tudi nespečnost.

Aromamasaža je kombinacija različnih tehnik masaž z izbranimi eteričnimi olji. Eterična olja pomagajo pri hitrejšemu odvajanju strupov iz telesa, pospešijo prekrvavitev in nas telesno in duševno sproščajo.

Ayurvedske masaže  se izvajajo s toplimi naravnimi olji po starodavnih indijskih postopkih. Masaže sproščajo in krepijo telo, odpirajo cirkulacije, imajo ugoden vpliv na sklepe in spodbujajo čiščenje strupov iz telesa. Uravnavajo presežek energije, odpirajo energetske centre, delujejo antistresno in, pomagajo pri lajšanju bolečin. Cilj Ayurvedske masaže je, da vzpostavimo ravnovesje energij. Med ayurvedsko masažo boste pozabili na skrbi, stres, občutili boste le psihofizično harmonijo, mir in sproščenost. Vaša koža pa bo nahranjena, gladka in elastična.

Čokoladna masaža STE VEDELI? Čokolada naredi kožo mehko, gladko in dišečo. Namenjena je vsakomur, ki si želi razvajanja, sprostitve, izboljšanja splošnega počutja in razpoloženja.

Masaža s toplim kokosovim oljem  je lepotna skrivnost, ki jo že stoletja uporabljajo azijske žene za nego kože in las. Sedaj vam tudi mi ponujamo možnost, da odkrijete skrivnosti tega tropskega sadeža. Kokosovo olje bo dalo vaši koži in lasem mehkobo, prožnost in žameten sijaj.

Masaža z oljem grozdja je izredno priporočljiva za masažo zrele poškodovane in suhe kože ter strij, saj spodbuja regeneracijo, vzdržuje naravno raven vlage, ščiti pred staranjem in ohranja lepo strukturo povrhnjice. Prijeten vonj grozdja pa vas bo vaše čute še dodatno razvajal.

Azijska masaža z zeliščnimi snopki  je celostna terapija za sprostitev telesa, saj topli snopki polnjeni z zelišči, poskrbijo tako za piling telesa, prekrvavljenost kože kot za sprostitev uma in telesa. Pomirjujoč vonj, ki ga oddajajo zelišča in toplo olje vas popelje vstran od vsakdanji skrbi. Koža postane mehka, gladka in sijoča.

Masaža z vulkanskimi kamni- STONE TERAPIJA  deluje z učinki toplote in hlajenja. Vsebuje različne masažne tehnike  in energetsko delo, s pomočjo katerega se odpirajo čakre in omogočajo lažji pretok energije. S to terapijo dosegamo izjemno blagodejne učinke. Masaža deluje protistresno, pomirjajoče, odpira morebitne blokade v telesu in zmehča vašo mišično napetost. Hkrati pa deluje stimulativno in poživljajoče!

Masaža s školjkami LAVA SHELLS  je namenjena popolni relaksaciji. V kombinaciji različnih sprostilnih tehnik boste sprostili napetost v mišicah. Moč masaže in ritem se spreminja kot valovanje morja.