• Funkcijska magnetna stimulacija (FMS)

Funkcijska magnetna stimulacija (FMS)
Predstavljamo vam funkcionalno magnetno stimulacijo, učinkovito tehniko, ki vam lahko pomaga pri premagovanju različnih težav in omejitev.

Naša ekipa izkušenih in strokovno usposobljenih fizioterapevtov bo vam pomagala pri soočanju z različnimi težavami in izboljšanju vašega zdravja ter počutja. S pomočjo funkcionalne magnetne stimulacije bomo ciljano delovali na vaše telo in spodbujali naravne procese zdravljenja.

Kaj je funkcijska magnetna stimulacija?

Gre za terapevtsko tehniko, pri kateri se uporablja magnetno polje, ki je usmerjeno v specifične dele telesa. FMS temelji na principu, da magnetno polje lahko prodre skozi tkiva in vpliva na elektrokemične procese v telesu. Ko magnetno polje prodre v telo, povzroči gibanje električnih nabojev v živčnih in mišičnih celicah. Ta stimulacija povečuje prekrvavitev, izboljšuje presnovo in spodbuja regeneracijo tkiva.

Funkcionalna magnetna stimulacija se uporablja pri različnih stanjih in težavah, vključno z bolečinami v mišicah in sklepih, rehabilitacijo po poškodbah, mišičnih napetostih, zmanjšanju mišične moči, obnovi motoričnih funkcij ter pri nevroloških in ortopedskih težavah. Terapija je neinvazivna, neboleča in običajno traja od nekaj minut do pol ure, odvisno od specifičnega stanja in potreb posameznika.

Verjamemo v individualen pristop in prilagodljive terapije, zato bo naša ekipa skrbno analizirala vašo težavo in pripravila načrt zdravljenja, ki bo najbolj učinkovit za vaše specifične potrebe.

Ne odlašajte več s svojo bolečino in nas obiščite in se prepričajte o prednostih terapije s funkcijsko magnetno stimulacijo ter kako vam lahko pomagajo pri doseganju hitrega okrevanja in boljšega počutja.

Veselimo se srečanja z vami!