• Nega telesa

PILING TELESA

Piling bo z vašega telesa odstranil odmrle kožne celice, koži povrnil sijaj, voljnost in kožo izdatno nahranil.

Pospeši tudi delovanje aktivnih sestavin in izboljša učinek vseh preparatov, ki jih uporabimo za nadaljnjo nego kože. S pilingom lahko preprečimo in zmanjšamo neželene znake staranja kože (suha, odebeljena koža, gube, dehidracija). Koža bo na otip svilnato gladka, mehka in nahranjena.

Kavitacija  je metoda, ki omogoča natančno odstranjevanje trdovratnih maščobnih oblog in celulita, zlasti na trebuhu, zadnjici, stegnih(jahalne hlače), bokih, kolenih, zgornji del rok, ki jim niti stroga dieta in povečana telesna aktivnost ne prideta do živega. Sam postopek kavitacije je namenjen tako moškim kot ženskam, je neboleč, ne prizadene okoliških tkiv in je brez stranskih učinkov ter predstavlja učinkovito in varno alternativo kirurški liposukciji.

PRESO TERAPIJA ( strojna limfna drenaža) – gre za nadtlačno mehansko limfno drenažo, ki ima podoben učinek kot ročna limfna drenaža. Omogoča nam nemoten pretok limfnih tekočin po telesu, zmanjša blokade v telesu, otekline izginejo in minejo vnetni procesi. Z limfno drenažo odstranimo odvečno medcelično tekočino, ki je eden od glavnih vzrokov za celulit. Tkiva se veliko bolje očistijo odpadnih snovi in to omogoča in izboljšuje delovanje vseh celic v človeškem telesu in povečuje hitrost presnove, kar pospeši proces hujšanja.

Globinski udarni valovi (ESWT)

Terapijo z udarnimi valovi  izvajamo tudi:

  • Proti celulitu,
  • pri obnovi in pomlajevanju mehki tkiv,

Postopek zboljša tonus kože čvrsti ohlapno kožo na kolenih, rokah, zmanjšuje strije in brazgotine.

Endodermna oz. vakumska masaža  z uporabo ventuz dosežemo boljšo prekrvavljenost tretiranega

področja. Zelo je učinkovita pri anticelulitnih tretmanih, saj učinkovito zmanjšuje celulit, čvrsti kožo.